Vandaag TKW, NEST, Filmavond en Karaoke!

Dagverslag zaterdag

door Eline

Zaterdagmiddag stond heel Utrecht in het teken van Kameroen. Er werd muziek gemaakt, gedanst, kunst gemaakt, bewonderd en verkocht en zelfs geschaatst voor het goede doel, al met al was er dus van alles te doen!
In vierentwintig locaties kon je terecht voor instore concertjes, waar singer-songwriters optraden voor ons waterproject in Lobange. De instores werden afgetrapt met een heerlijk en drukbezocht ontbijtje bij Coffeecompany samen met het eerste concert van Alex Alden. De hele middag werd er gezongen en muziek gemaakt en om zes uur ’s avonds verzamelden alle artiesten in de ACU om samen nog een spetterend optreden te verzorgen in de ACU.

unnamed

SuperJam in de ACU

Tegelijkertijd werd er in de TKW weer lekker kunst bewonderd en gekocht. In Hoog Catharijne kon je terecht bij NEST waar echte live-kunst gemaakt werd. Kunstenaars gingen op pad en lieten zich inspireren door alle activiteiten die te doen waren, om er vervolgens schilderijen en gedichten over te maken.

dsc_1528

De sponsortocht van Softijs en IJBM

Utrechtse Studenten Schaatsvereniging Softijs heeft samen met ijsclub ’t Biltsche meertje een sponsortocht georganiseerd, waar dertig kinderen op de Vechtse Banen in een half uur tijd zo veel mogelijk rondjes hebben geschaatst om geld op te halen! Alle kinderen hebben hun beste schaats (uhm.. beentje) voorgezet, waarbij sommige kinderen meer dan twintig rondjes hebben geschaatst. De opbrengst hiervan zal over drie weken bekend worden gemaakt, spannend dus!

De dag werd dansend afgesloten in De Helling, waar we tot in de late uurtjes losgingen met Losse Schroeven en Fluff Disco aan de draaiknoppen. Kortom: de zaterdag was weer een toppertje! Vandaag sluiten we 24uur LiveBuild in stijl af: de TKW is nog een dagje open, vanavond kun je naar de film in het Louis Hartlooper. En als je niet al te schor bent van het feestje van vannacht, kun je nog meezingen tijdens de karaoke!